NAvTop

Sanjati zube

San o zubima kako ispadaju ili da vam rastu krivi i truli zubi, može biti zastrašujuć, u stvarnosti oni nemaju tako strašno značenje koliko se vi sami možete opteretiti takvim snom.

Može imati značenje da vi imate strah kako vas drugi vide, jer u našem životu zubi imaju bitnu ulogu u osvajanju ljudi, i osmeh i lepota naših zuba su jako bitni, pa ako zbog toga strahujete zato i imate takve snove.
Ovakav san možete imati i u slučaju da strahujete od starenja i pada seksualnosti.

Neka od tumačenja kažu da ovakav san može značiti da imate strah da ne dodjete u nezgodnu, neprijatnu situaciju, da ćete se izblamirati i da će vam se svi smejati zbog toga. Verovatno niste sigurni u sebe kada treba da obavite neki posao. Ovakav san se javlja jer previše brinete zbog stvari za koje nema razloga i te stvari vi zamislite kao najgoru situaciju a u realnom životu to nije tako.

Zube koristimo za žvakanje, griženje, kidanje, pa slobodno možemo reći da su zubi moć. Kada sanjamo da gubimo zube, može značiti da gubimo moć. Osećate da vas niko ne čuje i gubite samopouzdanje. Neka vam ovaj san ukaže da počnete da budete agresivniji po malo i verujte u sebe i ono što pričate.

Narodno tumačenje kaže da gubitak zuba znači, lošu ishranu.

Po Biblijskom tumačenju ako ste bez zuba ili ih gubite, znači da više verujete u ono što pričaju ljudi nego u Božju reč.

Grčko tumačenje o trulim zubima ili ako ih gubite, znači da je vaš blizak član bolestan ili na samrti.

Po kineskom tumačenju, ako lažete, ispašće vam zubi. Njihovo tumačenje znači i dobitak novca po legendi o Zubić vili.

, , , , ,

Astro Tarot Centar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes