NAvTop

Sanjati venčanje

Ako ste sanjali venčanje, to je odraz da počinje nešto novo ili se nešto menja. Venčanje je znak Vaše predusretljivosti i samostalnosti.

Dublje gledano, ovo je znak žalosti, nezadovoljstva ako je na venčanju bilo šta pošlo po zlu, pod hitno treba da odgonetnete šta je to što Vam u životu donosi nezadovoljstvo.

Ukoliko ste gost na venčanju, bitno je kako Vam je bilo u snu – ukoliko ste bili nesrećni i bez mira, to je odraz sadašnjeg nezadovoljstva tokovima Vašeg života. Ukoliko ste bili veseli i radosni, to je ohrabrenje da se uklopite u nešto drugačije buduće vreme.

Ukoliko ste sanjali svoje venčanje sa Vašim pravim bračnim drugom, to ukazuje na Vašu bračnu sreću i usklađenost. Ukoliko u snu nema loših osećaja, to je znak vaše uzajamne podrške. Isto tako, ovaj san ponekad najavljuje i velike novosti- rođenje deteta, preseljenje i tome slično.

U slučaju da ste zakazali venčanje sa potpuno nepoznatom osobom – značenje je metaforično. Borite se sa sobom da spoznate da li ste ustvari miroljubiva ili agresivna osoba.

Ukoliko ste u snu u iščekivanju venčanja, dolazite u probleme sa familijom i drugim bliskim ljudima kada uređujete pojedinosti za proslavu, to je simbol da strahujete da se obavežete i da izgubite samostalnost.

Mladenačka torta – ukoliko ste sanjali da ste uočili ovu vrstu torte, to je odraz lepog života i uspeha i najava da ćete uvek uživati u uspehu i osećaju pripadanja. Ukoliko se u snu služite ovom tortom, to je takođe pozitivan simbol.

, , ,

Astro Tarot Centar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes