NAvTop

Sanjati venčanicu

Psihološko tumačenje kaže da san u kojem nosite venčanicu znači da preispitujete, ocenjujete svoje lične odnose. Ako sanjate da neko nosi venčanicu ili je vi nosite, u prilici za koju nije, to znači da imate osećaj da ste nedostojni. Snovi o venčanici mogu označavati nit izmedju prošlosti i sadašnje stvarnosti. Može imati značenje da ste vi posvećeni samo sebi i svom životu.

Tumačenja iz naroda kažu da ako sanjate prljavu ili pocepanu venčanicu, može biti znak da ima nade za brak koji je bio doveden u znak pitanja zbog razočaranosti.

Isto tako ovaj san o prljavoj venčanici može značiti da ćete se posvadjati sa dobrim prijateljem i da će se to prijateljstvo prekinuti. Ako sanjate samu venčanicu, to znači poštovanje, ugled. Ukoliko ste vi u venčanici postoji mogućnost za veliku štetu.

Snovi o venčanici mogu ukazivati na neka uzbudljiva i nova iskustva u životu. Možda upoznate ljude koji će vam postati jako dobri, iskreni prijatelji i vi ćete ih ceniti.

Po nekim tumačenjima, san o venčanici može značiti žrtve, velike odluke, obavezu. Ukoliko je venčanica bele boje, označava jasnost, čistoću ali može označavati i da postoji nešto što je u celoj situaciji maglovito. Venčanice crne boje znači krutost, pobunu, postojanost.

, , ,

Astro Tarot Centar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes