NAvTop

Sanjati trudnicu

Ako sanjate da ste vi trudni, san ukazje na stvari koje vas pritiskaju u vašem ličnom životu.
Verovatno da niste spremni da o tome još uvek pričate ili da reagujete. Ovaj san može značiti da se radjaju nove ideje, projekat, nešto novo.

Ako u stvarnosti radite na trudnoći a sanjate da ste trudni, znači da postoji mogućnost da se ta želja i ostvari. A ako sanjate da ste trudni a u stvarnom životu ne planirate još uvek trudnoću, to je znak da vas je strah od nove životne odgovornosti.

Ukoliko sanjate da ste trudni sa bebom koja umire u vama, znači da se ruši projekat u koji ste uložili mnogo truda, ništa nije onako kako ste planirali i zamislili.

Ako sanjate da je druga osoba trudna, znači da vi očekujete sa tom osobom bliži odnos.

Ukoliko ste u stvarnom životu trudni i sanjate ovaj san, to ukazuje na vaš strah vezano za trudnoću. U trudnoći su mogući snovi i o vodi, malenim životinjama, voću. Ako san imate u toku trećeg meseca, ukazuje na vaše preispitivanje da li će te biti dobri u ulozi majke. Ovaj san može i ukazivati na vaš strah i brigu kako će proći porodjaj.

Kada sanjate da radjate neljudsko biće, to može biti zastrašujuće i ukazuje na vaš strah vezan za trudnoću.

Postoji mogućnost da na kraju trudnoće sanjate svoju majku. Kako napreduje trudnoća, tako se vaše telo menja, razvija, raste pa je moguće da sanjate velike životinje, kita, slona…

, , ,

Astro Tarot Centar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes