NAvTop

Sanjati ribu

Ako sanjate ribu u bistroj vodi, tumačenja su pozitivna, dok mutna voda uvek ima značenja povezana za bolest, glad, loša vremena.

Ukoliko sanjate da ste uhvatilin ribu, znak je da ste iz svoje podsvesti koje niste bili svesni, nešto izvukli na površinu a što je bilo skriveno u vama. Isto tako može značiti i začeće neke ideje, ići ka nekom cilju. Riba iam simbol plodnosti. Ovi snovi se obično javljaju trudnicama na početku svoje trudnoće. Mogu biti povezani i sa osobama koje su u znaku Ribe.

Ako ste zaljubljeni a sanjate ribu koja je vodeni, emotivni znak, znači obostranu ljubav, zajedničku sreću. Ako sanjate da jedete ribu, znači unos sreće, energije i drugih hranljivih stvari kao što su vera, moral i druge hrišćanske vrline.

Ako sanjate da spremate jela sa ribom, ima značenje kao i predhodno o unošenju duhovnih osećanja. Ako snajte da čistite ribu, znak je čišćenja sadržaja sebe koji ne želite da pokažete drugima. Ako sanjate ribara, znak je dobrih vremena, ispunjenih izobiljem, srećom i blagostanjem.

, , ,

Astro Tarot Centar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes