NAvTop

Sanjati porodjaj

Ukoliko sanjate da se vi poradjate ili neku ženu da se poradja, to znači da se radja nova ideja ili vi stvarate nešto novo, lepo.
Snovi o radjanju ukazuju i na neke nove početke ili na neke dogadjaje koji su veliki.

Ovakav san vam isto tako može ukazivati da bi trebali da probudite dete u sebi i da se emotivno razvijate.
Jedno od značenja je i da se plašite samog porodjaja. U slučaju da sanjate da radjate bebu, neljudskog oblika, znači da imate ogroman strah koji je nepotreban kada je u pitanju zdravlje vašeg ili nekog vama bliskog deteta. Strahujete da će beba na rodjenju imati anomalije.

Ovaj san se obično sniva kod trudnica koje su izmedju 4. i 6. meseca trudnoće. U slučaju da niste trudni a imate ovakav san, to znači da da sumnjate u svoj rad ili nešto slično ali bez potrebe. Potrudite se da izbegnete psihičke poteškoće i težite ka unutrašnjoj harmoniji.

Ukoliko sanjate da ste rodili čudovište, znači da vaša kreativna energija koja je u vama tek treba da procveta jer još uvek nije u potpunosti spremna da dodje do izražaja. To znači da bez obzira što je san zastrašujući, ima lepo značenje, oslobodite se tog čudovišta i nemojte imati strah od vaše sredine kako će reagovati na vaše ideje jer vam sledi uspeh.

Ukoliko ste sanjali da na porodjaju umire majka, to je znak transformacije. Znači da san označava kraj jednog a početak drugog bića. Verovatno ste vi ta osoba koja treba da se oslobodi starih navika i okrene i prihvati nove i savremene stvari.

, , ,

Astro Tarot Centar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes