NAvTop

Sanjati novac

Pare su i snovima odraz raskošnog žiivota. Čovek neretko donosi sud o sebi samom po tome kako dolazi do para i kako ih koristi. Kakve su Vaše ekonomske mogućnosti sada?

Možda ste ovo sanjali samo zato što su Vam zaista potrebne pare. Uobičajeno za tumačenje snova savetujemo da proučite i sve propratne sitnice koje ste sanjali, da biste jednostavnije odgonetnuli poruku sna.

Jedno staro narodno verovanje govori da je je pozitivno ako ste sanjali da ste izgubili pare, te da ćete na javi najverovatnije doći do veće količine para. Doduše, ima i drugih verovanja.

U principu, pare su ponekad odraz pojmova koji su vrednost za Vas lično, a to ne mora da bude baš novac.

Ukoliko ste sanjali da ste našli pare, to simbolizuje manju zabrinutost, ali i veliku radost. Nastupiće vreme izmena i noviteta.

Ukoliko ste u snu nešto platili, dali nekome pare – to je negativan simbol i znači tugu.

Kada sanjate da ste izgubili pare, san Vas upozorava na predstojeća neslaganja u porodici, besparicu i vreme u kome neće biti uspeha.

Sanjali ste da Vam je neko uzeo, opljačkao ili oteo pare – to je opomena da Vam preti besparica. Morate da štedite pare i razumno da ih koristite!

Brdo para na jednom mestu veoma je pozitivan i ohrabrujući simbol u snu – vrlo lako, uz samo malo truda postići ćete napredak i uspeh.

Ukoliko ste sanjali da ste bogati i koristite novac kako god želite – san je opomena da budete pažljiviji.

, , ,

Astro Tarot Centar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes