NAvTop

Sanjati kopanje

Ukoliko ste u snu kopali, značenje je da na javi ulažete mnogo truda da spoznate istinu o nekom događaju koji Vas muči. Mnogo pažnje posvećujete svom ugledu, Vašim ličnim informacijama koje su dostupne drugim ljudima i tome slično.

Moguće je da ste skloni opsesivnim mislima i ukoliko ste u tome detaljni u dosledni, neće se pojaviti ta teškoća koji vi nećete detaljno proučiti da bi dobili sve informacije koje Vas zanimaju, a to može podrazumevati i da se uplićete u život drugih ljudi i da ste veoma uporni u tome, pritom ne služite se baš prijatnim sredstvima. Ukoliko ste sanjali da iskopavate iz zemlje neku stvar, značenje je da je zaista bilo neophodno da ”iskopate” neku važnu informaciju.

Moguće je da se radi o ličnom motivu i vezano je za osobu koja Vas zanima na bilo koji način. Svakako, preporučujemo Vam da počnete više da uvažavate sugestije koje dolaze od strane drugih ljudi.

Ukoliko ste sanjali kopanje otvora u koji ste dolivali vodu, značenje je da iako ste uložili mnogo truda, nećete imati uspeha u nekoj zamisli. Savet je da ne idete uvek ”na svoju ruku” već da budete u stanju i za dogovore sa osobama koje Vas okružuju., , ,

Astro Tarot Centar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes