NAvTop

Sanjati jesti

Ljudi često sanjaju da jedu. Obroci u snovima imaju svoje značenje.

Ako ste u snu jeli sami, bez društva podsvest Vam poručuje da ste depresivni, usamljeni, a moguće je da ste ostali bez nečega što Vam je značilo.Imate osećaj odbačenosti, kao da nigde ne pripadate. Moguće je da kroz hranu Vaša podsvest nadoknađuje potrebu za društvom i pripadnosti bilo kojoj zajednici.

Obrok u snu ponekad je i znak anksioznosti.

Ako u snu pak niste jeli sami, već sa nekim, san je višestruko pozitivan i ukazuje na uspeh, napredak, dobru perspektivu i blagostanje u privatnom životu.

Ako u snu jedete pa preterate u jelu ili pak ostanete gladni, Vi ste na javi duhovno ili lično neispunjeni u odnosu sa prijateljima, poslu, emotivnom ili seksualnom životu.

Generalno, hrana je čovekova potreba da bi zadovoljio glad, a u snovima ta potreba za hranom su ustvari Vaše čežnje i planovi koji teže da budu ostvareni.

Ako u snu vidite hranu i ne želite da jedete, to ukazuje na Vašu potrebu za nezavisnošću, vi naime ne želite tuđu pomoć. U slučaju da ste u snu zahtevno birali šta ćete jesti, vrlo je moguće da se na javi trenutno suočavate sa nekom psihološkom blokadom koja Vam onemogućava da napredujete.

Ako Vas u snu neko prekida u jelu odnoseći pribor i jelo, ovaj san je najčešće vezan za poslovna pitanja i probleme u poslovnoj hijerarhiji.

U slučaju da se na javi podvrgavate dijetetskom režimu ishrane, a sanjate kako uživate u obroku, podsvesno pribegavate soluciji da jela koja inače izbegavate, na neki način nadoknadite kroz snove.

, , ,

Astro Tarot Centar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes