NAvTop

Sanjati duhove

Ukoliko ste u snu videli svog duha, to znači da se jako bojite upravo tog dela sebe. Moguće je da je koren toga u nesrećnim dešavanjima u detinjstvu, neka vrsta krivice koju osećate, patnja i razmišljanja i čežnje koje potiskujete. Moguće je da Vas veoma plaši to što je smrt deo života i što je niko ne može izbeći.

Duhovi generalno su simbol nečega što je deo prošlosti i čega ustvari nema u sadašnjosti, ali Vas na neki način i dalje veoma opterećuje. Zato Vaš društveni i privatni život trpe. Treba da se suprotstavite starim duhovima, najpre spoznavši zašto Vas duhovi prate i šta je to što im treba. Spoznajte šta je to, rešite to u svojoj glavi (ili ako se radi o nekoj obavezi koju ste zaboravili, izvršite je), ostavite to prošlom periodu te ćete moći da se potpuno posvetite sadašnjem periodu.

Ukoliko ste se u snu izvijali da biste dotakli duha a u tome ne uspevate, jer se duh izgubio, a Vi niste uspeli da ga dotaknete, to simbolizuje da koračate prvim stepenicima ka spoznaji nekih događaja koji su Vas povredili ili mislima koje potiskujete, mada još uvek nemate dovoljno snage da pobedite teškoću.

Ukoliko u snu vidite duha sebi bliskih ljudi koji su živi (rodbina, poznanici, prijatelji i drugi) ovaj san je opomena da toj osobi ne možete verovati i da Vam ona verovatno sprema neku zamku.

Ukoliko ste videli duha osobe koja više nije među živima, a koju ste poznavali za života, najverovatnije vas muči krivica i kajanje zbog te osobe. Patite jer ne možete da joj se poverite kao pre, a to biste želeli. Možete razgovarati u snovima i osloboditi se tereta, kao i otići kod psihoterapeuta.

, , ,

Astro Tarot Centar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes