NAvTop

Sanjati čišćenje

Sanajti kako čistite neki prostor znači da se rešavate negativnog dela svog života i idete ka boljem, naprednijem delu.

Ako u snu čistite svoju kuću, znači da trebate očistiti svoje misli i da se trebate osloboditi loših navika. Pored mentalnog i fizičko čišćenje u snovima predtavlja želju da budete skroz čisti, sa svih strana. I emotivno i moralno. Otkrijte sami koji deo života je potrebno očistiti.

Ako u snu čistite neki odredjeni predmet, npr. šporet, frižider, znači da kod vas u životu jedan deo ne funkcioniše i da mu je potrebno generalno čišćenje. Označava da ste blizu rešavanja neke situacije i samo u tom pravcu i nastavite.

Ako u snu sredjujete, čistite vaš radni sto, znači da se rešavate nekog tereta koji vas je sprečavao da krenete dalje. Otkrivate prilike nove, mogućnosti.

Ukoliko sanjate da čistite svoje telo, ruke, kosu, nokte, ili bilo koji drugi deo, znači da skidate nečistoću u životu koja se za vas zalepila. Vašoj duši je potrebno iskreno prijateljstvo, iskrena osećanja. Prvo morate vi sami prema drugima postupati iskreno da bi vam bilo uzvraćeno, ne pitajte se ko je to zaslužio a ko nije, već vi uvek budite iskreni, razumni i tako će se vaša duša očistiti i disaće punom snagom.

, , ,

Astro Tarot Centar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes