NAvTop

Sanjati ćelavost

San o ćelavosti ili gubitku kose nije ni malo prijatan kao ni u stvarnom životu kada se to dešava.

Ako sanjate da ste ćelavi, to vam označava da sa godinama, gubite i samopouzdanje. Kada sanjate ćelavost, može značiti i da je osoba koja sanja ovaj san žrtva, ponizna. Isto tako ovaj san može značiti da ste u životu sigurni i da verujete u ono što radite.

Kada u snu gubite kosu, znači da se brinete što ste sve stariji. Plašite se da ste manje seksipilni, najčešće muškarci strahuju da gube sposobnost zavodjenja, muževnosti. Ako ste u stvarnom životu sa ovim preokupirani, to može biti uzrok ovakvog sna.

U snu, gde gubite kosu, isto tako može da označava da u nečemu posustajete, gubite snagu. Može biti da je nešto vezano za posao. Isto tako, ovaj san može značiti da ste ranjivi, osetljivi.

Kada je narodno tumačenje u pitanju, san o gubitku kose znači da ćete rešiti probleme i da vas očekuje poslovni uspeh. Ako u snu vidite sebe bez kose, znači da vas očekuje šteta, žalost.

Ako u snu vidite ćelavog muškarca, obratite pažnju na svoje ponašanje u realnom životu. Ako sanjate da ste vi ćelavi sa prednje strane, znači da vas očekuje nečije ruganje, a ako sanjate da ste ćelavi sa zadnje strane, znači siromaštvo.

, , ,

Astro Tarot Centar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes